***       Водещите новини за деня до 13.00 ч.,

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч.,
Коментари Харесай

Водещите новини! Мобилизацията в Русия означава признание за провала. ПП: над 5 млн. лв. за адвокат на Борисов


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 21 септември   

 

През април „ Продължаваме промяната “ сезира Европрокуратурата за над 5 милиона лв., непозволено изхарчени по времето на Борисов за адвокатски възнаграждения за правосъдни каузи по оперативна стратегия „ Региони в напредък “.

Как е работила схемата? ↓

***

По сигнал е тествана къщата на престъпно проявен гражданин на село Якимово, който към този момент е осъждан за търговия с избор. В момента той се търси. При акцията за 24 часа е арестуван синът му, който също се смята, че е обвързван с противозаконната активност.

***

Тя препотвърди позицията на „ Демократична България “, че България би трябвало да влезе в Еврозоната още през 2024 година, а преди този момент и в Шенген. „ Корупцията пробива българската граница ”, бе отговорът ѝ на повода за зачестилите нарушавания по границата.

„ Демократична България ” сме най-яросните бранители на енергийната диверсификация ”, сподели Антоанета Цонева и подсети, че групировката излезе на митинг в самото начало на ръководството на служебното държавно управление на Гълъб Донев, незабавно щом то даде сигнал за завой към „ Газпром “.

***

По думите му, има риск за националната сигурност на България, само че няма директна опасност за страната ни. Той подсети, че страната ни е част от НАТО.

***

Обявената частична готовност в Русия значи самопризнание за неуспеха на започнатата специфична военна интервенция в Украйна. Руските сили са принудени да отстъпват под украинския напън.

***

***

Полетите с еднопосочен билет от Русия се разпродадоха безусловно за минути, откакто по-рано през днешния ден съветският президент Владимир Путин разгласи незабавната готовност на 300 000 резервисти, съобщи Ройтерс.

Обръщението на Путин, излъчено рано сутринта на запис, провокира боязън и суматоха, че на мъжете, годни да носят оръжие, повече няма да бъде позволено да напущат страната.

***

***

***

***

Кандидат за народен представител от постфашистката партия " Италиански братя " беше отхвърлен след изявление във прослава на Адолф Хитлер в обществените мрежи, съобщи Франс прес.

Партията е посочена за любимец на идните парламентарни избори в Италия на 25 септември.

***

В другарската на Русия страна…

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР